De applicatie

De menukaart van de toekomst. In beeld, online en op alle devices. Vraag een gratis demo aan en raak overtuigd.

Diiish is enerzijds een marketingtool voor restaurants om hun gerechten visueel en online te presenteren aan hun gasten en anderzijds is het een platform voor foodies om gerechten uit de verschillende restaurants door middel van foto's met elkaar te ontdekken, beoordelen en aanbevelen.

De visie

Diiish moet op de lange termijn het toonaangevende platform worden waarop restaurateurs en liefhebbers bij elkaar komen om hun favoriete gerechten via mooie foto’s en social media integratie te ontdekken en delen. Doordat Diiish niet ‘weer een site’ is waar restaurants zich op moeten gaan profileren (zoals een iens.nl, dinnersite.nl of eet.nu), maar eerder een state-of-the-art marketingmiddel is wat de huidige menukaarten ‘tot leven’ brengt, zal de adoptie binnen de Nederlandse horeca veel sneller verlopen. De toegevoegde waarde is sinds het begin helder.

Uiteindelijk, wanneer Diiish voldoende foto’s van de beste gerechten van de Nederlandse restaurants heeft verzameld en gekoppeld aan de adresgegevens van de restaurants, lanceren we een website waarin men op een totaal nieuwe manier een restaurant zal gaan vinden. Namelijk op basis van waar het uiteindelijk allemaal om draait: de gerechten.

Concreet zal het betekenen dat je bijvoorbeeld op een kaart, de beste ossenhaaspuntjes in de buurt kunt vinden, gemeten door de meeste shares en likes. Doordat er altijd een mooie foto van het gerecht bijstaat, is de verwachting helder en wordt de eetlust direct opgewekt.